Εye Level είναι η ονομασία των κέντρων μελέτης του εκπαιδευτικού οργανισμού Daekyo International, η οποία έχει ένα δίκτυο κέντρων εξατομικευμένης διδασκαλίας για παιδιά 3 έως 16 ετών. Σήμερα λειτουργούν 1350 εκπαιδευτικά κέντρα με περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια μαθητές-μέλη σε 22 χώρες. Η φιλοσοφία του Eye Level συνοψίζεται ως εξής: κατάκτηση της γνώσης/μάθησης από την οπτική γωνία του μαθητή και όχι του καθηγητή, εξού και ο τίτλος "Eye Level, I am the key".

Στόχος μας είναι η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης και η επίτευξη της αυτοδυναμίας του μαθητή (Self-Directed Learning)  μέσω της εξατομικευμένης 1:1 διδασκαλίας από τους καθηγητές μας!

marietta webΤα προγράμματα που παρέχει το Eye Level είναι: Μαθηματικά Κριτικής Σκέψης (Critical Thinking Math), Παίζω & Μαθαίνω Μαθηματικά Προσχολικής Ηλικίας (Play Math), Κινεζικά (Chinese Junior) και Αγγλικά με έμφαση στην ομιλία (Happy Talk).

Η μέθοδος Eye Level  καινοτομεί στην χρήση της συνδυαστικής διδασκαλίας blended learning, δηλαδή online εκμάθηση με υπολογιστή στο σπίτι και offline παρακολούθηση στο κέντρο μάθησης για μέγιστα μαθησιακά αποτελέσματα.

Η εξατομικευμένη διδασκαλία εμπλουτισμού (after hours enrichment education), απευθύνεται σε μαθητές όλων των δεξιοτήτων, από τους χαμηλόβαθμους που βελτιώνουν την επίδοσή τους και αποκτούν αυτοπεποίθηση, μέχρι τους χαρισματικούς που «βαριούνται» τις απλές ασκήσεις και αναζητούν την ακαδημαϊκή πρόκληση και τα κίνητρα αριστείας.

1 1 didaskalia grΤα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι: 1:1 εξατομικευμένη διδασκαλία για κατανόηση -  εμπέδωση της ύλης, καλές πρακτικές διαβάσματος για αποτελεσματική μελέτη με ταχύτητα και ακρίβεια στην επίλυση προβλημάτων, αυτοδυναμία και αυτοπεποίθηση κατά τη μαθησιακή διαδικασία με συνέπειες την αγάπη για το διάβασμα και τη δια βίου μάθηση!

Το Eye Level είναι εγκεκριμένο από το Νational Council of Teachers in Mathematics  και το National Council of Teachers of English των ΗΠΑ.

Blended Learning eyelevel Athens webΤα εκπαιδευτικά κέντρα Eye Level διοργανώνουν κάθε χρόνο Παγκόσμιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς,  με πλούσια δώρα και διεθνή ταξίδια για τους νικητές: Eye Level Math Olympiad, Eye Level Literary Award και Model United Nations Camp όπου μπορούν να λάβουν συμμετοχή οι μαθητές μας αλλά και εξωτερικοί μαθητές.

Το Eye Level λειτουργεί καθημερινά 13:00-20:00 και το Σάββατο 10:00-15:00.

Βρισκόμαστε στην οδό Τατοΐου 102 στην Νέα Ερυθραία. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας ή στο τηλέφωνο 210-6205050.