"Βάζοντας Ψηλότερους Στόχους και παρέχοντας Αυτοδύναμη Μάθηση - Μελέτη"

Η Μαθηματική Ολυμπιάδα του Eye Level είναι ένας ετήσιος μαθηματικός διαγωνισμός που ξεκίνησε το 2004. Μπορούν να λάβουν μέρος τόσο τα μέλη του Eye Level όσο και μη μέλη. Η Μαθηματική Ολυμπιάδα του Eye Level διοργανώνεται κάθε Νοέμβριο και κάθε χρόνο αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Επιστημονικές Ερωτήσεις

Η Μαθηματική Ολυμπιάδα του Eye Level είναι μια εξέταση σχεδιασμένη, ώστε να αναπτύξει και να προβάλει τις μαθηματικές δεξιότητες των μαθητών μέσω μίας ποικιλίας θεμάτων που συμπεριλαμβάνει την επίλυση προβλημάτων, τη λογική και την κριτική σκέψη.

Στόχος

Η Μαθηματική Ολυμπιάδα του Eye Level εμπνέει τους μαθητές μας να κατακτήσουν ψηλότερους στόχους στις σπουδές τους. Η Μαθηματική Ολυμπιάδα είναι διαθέσιμη για όλους τους μαθητές και στοχεύει στην προώθηση των μαθηματικών δεξιοτήτων των μαθητών κάθε επιπέδου σε όλο τον κόσμο. Στο Eye Level παρέχουμε δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας για τη Μαθηματική Ολυμπιάδα τόσο σε εγγεγραμένους μαθητές όσο και σε μη εγγεγραμένους μαθητές. Στόχος μας είναι αφενός η κατάλληλη προετοιμασία των παιδιών, αφετέρου η μεθοδική καλλιέργεια της κριτικής σκέψης!

Κατεβάστε το Flyer εδώ.

Μαθηματική ΟλυμπιάδαΜαθηματική Ολυμπιάδα videoΜαθηματική Ολυμπιάδα video