Είστε ένας δραστήριος και εργατικός καθηγητής Μαθηματικών, Aγγλικών, Κινέζικων ή Παιδαγωγός/Νηπιαγωγός; Στείλτε μας το βιογραφικό σας και υλοποιήστε τα όνειρά σας!

Τι είναι το Eye Level;

Εye Level είναι η ονομασία των κέντρων μελέτης του εκπαιδευτικού οργανισμού Daekyo International, η οποία έχει ένα δίκτυο κέντρων ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά 3 έως 16 ετών. Σήμερα λειτουργούν 1350 εκπαιδευτικά κέντρα με περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια μαθητές-μέλη σε 22 χώρες.

Ποια είναι η φιλοσοφία μάθησης Eye Level;

Η φιλοσοφία του Eye Level συνοψίζεται ως εξής: η μάθηση πρέπει να διδάσκετε στους μαθητές σύμφωνα με τη δική τους οπτική γωνία και όχι από την οπτική γωνία του καθηγητή. Μάλιστα, κάθε μαθητής είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα της γνώσης από τη δική του οπτική γωνία, γι' αυτό η ονομασία είναι: "Eye Level, I am the key".

Ποιος είναι ο στόχος μας;

Στόχος μας είναι η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης και η επίτευξη της αυτοδυναμίας του μαθητή (Self-Directed Learning)  μέσω της εξατομικευμένης 1:1 διδασκαλίας από τους καθηγητές μας!

Οι αρμοδιότητές σας:

Πλήρους ή μερικής απασχόλησης εργασίας καθηγητή Μαθηματικών, Aγγλικών, Κινέζικων ή Παιδαγωγού/Νηπιαγωγού με τις εξής αρμοδιότητες:

  • Εξατομικευμένη διδασκαλία σύμφωνα με την μέθοδο του Eye Level με σκοπό την επίτευξη της αυτοδυναμίας του μαθητή/τριας (Self-directed learning)
  • Κατανόηση των μαθητικών δυνατοτήτων/αδυναμιών του παιδιού  και ανάλογη προσαρμογή του προγράμματος σπουδών σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες  μαθητή/τριας
  • Διαρκής υποστήριξη των μαθητών/τριων
  • Παρακολούθηση της προόδου του μαθητή/τριας

Τα προσόντα σας:

  • Πανεπιστημιακό πτυχίο από τα ακόλουθα τμήματα: Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Προσχολικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης, Μαθηματικών και Κινεζικών (αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων)
  • 3-5 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία σε κέντρο μελέτης ή φροντιστήριο
  • Γνώση και ομιλία Αγγλικής γλώσσας -Proficiency-
  • Γνώση Microsoft Office -ECDL-
  • Ισχυρές επικοινωνιακές και παιδαγωγικές ικανότητες
  • Υπομονετική  και ευχάριστη προσωπικότητα    

Σας ενδιαφέρει να γίνετε μέλος της ομάδας του Eye Level στην Ελλάδα;
Στείλτε μας τώρα το Βιογραφικό σας, την εργασιακή εμπειρία σας και γιατί πιστεύετε ότι μπορείτε να δουλέψετε σε κέντρο μάθησης, όπως είναι το Eye Level, στην εξής διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε μας Δευτέρα με Παρασκευή 13:00-20:00 στο 210- 620 5050.