Παρακολούθηση μαθημάτων και μελέτη στο σπίτι.

Το παιδί σας παρακολουθεί τα μαθήματα του στο εκπαιδευτικό κέντρο μας 1 ή 2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με την ύλη που έχει λάβει. Πρέπει να έρχεται στο κέντρο στην ώρα του ανάλογα με το πρόγραμμα. Θα του δίνεται εργασία για το σπίτι σε καθημερινή βάση, την οποία και θα πρέπει να ολοκληρώνει, ώστε να διορθωθεί και να βαθμολογηθεί από τον καθηγητή στο επόμενο μάθημα.

Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας θα διαθέτει 20 λεπτά κάθε μέρα για διάβασμα για το Εye Level. H καθημερινή μελέτη είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη αποτελεσματικών πρακτικών/μεθόδων μελέτης και βασική αρχή εμπέδωσης της γνώσης κατά το Eye Level.

Ο ρόλος του γονέα είναι πολύ σημαντικός για την παρακολούθηση της εργασίας στο σπίτι. Το τετράδιο Eye Level Key & Note είναι το βασικό εργαλείο επικοινωνίας σας με τους καθηγητές του Eye Level.

Τροποποίηση προγράμματος σπουδών λόγω αδυναμίας παρακολούθησης.

Καλό θα ήταν να υπάρχει ειδοποίηση για προγραμματισμένη απουσία (εντός 24-ώρου) ή  αρρώστια. Σε αυτή την περίπτωση η απουσία θεωρείται δικαιολογημένη και με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε την άμεση αναπλήρωσή της έπειτα από συνεννόηση.

Αναπλήρωση χαμένης ύλης.

Η αναπλήρωση της χαμένης ύλης θα γίνεται ύστερα απο συννενόηση μέσα στις δύο πρώτες βδομάδες. Μπορείτε να λάβετε την ύλη για μελέτη στο σπίτι έπειτα απο προγραμματισμένη απουσία.

Διακοπές.

Αν προγραμματίζετε διακοπές θα ήταν επιθυμητό για την εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού μας κάντρου να μας ειδοποιείτε 2 βδομάδες πριν συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα διακοπών.

Ειδοποίηση αποχώρησης.

Σας παρακαλούμε να μας ειδοποιείτε ένα μήνα πριν συμπληρώνοντας το αντίστοιχο έγγραφο.

Περιοδικές συναντήσεις με τον επιστημονικό υπεύθυνο του Eye Level.

Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εέν επιθυμείτε μια άμεση συνάντηση για την ενημέρωση της προόδου του παιδιού σας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία απευθυνθείτε στη διοικητική υπεύθυνη του Eye Level και το ερώτημά σας θα απαντηθεί με άμεση προτεραιότητα.