Σας προσκαλούμε όλους στην Μαθηματική Ολυμπιάδα Eye Level Athens για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στα Βασικά Μαθηματικά και τα Μαθηματικά Κριτικής Σκέψης!

Η ημέρα εξέτασης είναι Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και η ώρα έναρξης της εξέτασης είναι 10:00!

Απευθύνεται σε μαθητές Α' Δημοτικού έως Γ' Γυμνασίου με διαφορετικά θέματα ανά γνώσεις και ηλικιακή ομάδα. Πριν την τελική εξέτεση πρέπει να γίνει τεστ κατάταξης στο σωστό επίπεδο και επικοινωνία με τους/τις καθηγητές/ τριες μας!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (τελική προθεσμία δήλωσης είναι 24 Φεβρουαρίου 2018) καλέστε στο 210-6205050 καθημερινά 13:00-20:00 και Σάββατο 10:00-15:00 στο 210-6205050!

ekptosi

Είναι γεγονός ότι θα έχουμε πτώση βάσεων στις Πολυτεχνικές σχολές, στις σχολές Πληροφορικής και στις Οικονομικές σχολές. Ωστόσο, όμως, αμετάβλητες θα μείνουν οι βάσεις στις Νομικές και Φιλοσοφικές σχολές.

Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα

Μία τελευταία έρευνα του Johns Hopkins University προσθέτει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα ακαδημαϊκά κενά που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν κλείνουν τα σχολεία. Σύμφωνα με αυτή την έρευνα οι μαθητές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ξεχνούν ό, τι έμαθαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και βρίσκονται μαθησιακά πίσω στην ύλη.

Τα Nηπιαγωγεία δέχονται όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων...

     Σε αυτό το άρθρο παραθέτουμε την κατάταξη των καλύτερων Πανεπιστημίων παγκοσμίως που έγινε πρόσφατα (Μάρτιο του 2017) σύμφωνα με το αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης Quacquarelli Symonds (QS) :