Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα

Μία τελευταία έρευνα του Johns Hopkins University αποδεικνύει ότι οι μαθητές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ξεχνούν ό, τι έμαθαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και βρίσκονται μαθησιακά πίσω στην ύλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου, στο τέλος του καλοκαιριού, ο μέσος όρος σχολικής επίδοσης βρίσκεται ένα μήνα πριν από αυτόν που είχε διαμορφωθεί την Άνοιξη!.  Συνεπώς, τα καλοκαιρινά εντατικά και ταχύρρυθμα προγράμματα είναι μία ευκαιρία να καλυφθούν κενά, αλλά και να μείνει αμείωτο το ενδιαφέρον για μάθηση, πριν ανοίξουν τα σχολεία!

GoogleAds BOOSTERS 1200x628

Με πρόγραμμα Μαθηματικά Κριτικής Σκέψης Booster οι μαθητές εξοικειώνονται εύκολα και γρήγορα με τη μέθοδο Eye Level. Έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα ολόκληρο επίπεδο Κριτικής Σκέψης (λογική, αιτιολογικές σχέσεις, μετρήσεις, γεωμετρία, επίλυση προβλημάτων), να αποκτήσουν κίνητρα για περαιτέρω μάθηση ή να καλύψουν κενά στην ύλη καθώς και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, ακρίβεια, ταχύτητα, αυτοδυναμία και να βελτιώσουν από το νέο σχολικό έτος τις μαθησιακές επιδόσεις τους.

Με το πρόγραμμα Αγγλικά Happy Talk Booster οι μαθητές μας αποκτούν ευχέρεια στην προφορική ομιλία, μαθαίνουν νέο λεξιλόγιο και έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν όλα τα οφέλη της Online πλατφόρμας μέσω των ταχύρρυθμων προγραμμάτων!

Στόχος του προγράμματος Play Math Booster είναι η απόκτηση της αυτοδυναμίας ήδη από μικρή ηλικία. Ο μικρός μαθητής έρχεται στο εκπαιδευτικό κέντρο 2 φορές την εβδομάδα και εξοικειώνεται πιο γρήγορα με τη μέθοδο Εye Level, ενώ κερδίζει αρκετές γνώσεις μέσα σε μια εβδομάδα!

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά καθημερινά 15:00-20:00 και Σάββατο 10:00-15:00! Θα σας εξηγήσουμε τη μέθοδο που ακολουθούμε, τη φιλοσοφία μας και θα κάνουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ τεστ κατάταξης στα παιδιά σας! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία! Αξιοποιείστε δημιουργικά το καλοκαίρι των παιδιών σας με δραστηριότητες που προσφέρουν γνώση και ψυχαγωγία!

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας ή στο τηλέφωνο 210-6205050.