Είναι γεγονός ότι θα έχουμε πτώση βάσεων στις Πολυτεχνικές σχολές, στις σχολές Πληροφορικής και στις Οικονομικές σχολές. Ωστόσο, όμως, αμετάβλητες θα μείνουν οι βάσεις στις Νομικές και Φιλοσοφικές σχολές.

Η πανωλεθρία στα Μαθηματικά και οι δυσκολίες που φαίνεται πως αντιμετώπισαν οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων σε Χημεία, Φυσική και Βιολογία εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν σε καθοδική πορεία τις βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία αναφέρει: «Αρκετά ερωτήματα ήταν επικεντρωμένα σε συγκεκριμένο κεφάλαιο που αναφέρεται σε προηγούμενες τάξεις. Ωστόσο, ο διατιθέμενος χρόνος δεν επαρκούσε για την πλήρη και επιτυχή ανάπτυξη των θεμάτων, παρότι σε κάποια ερωτήματα είχαν δοθεί τα ενδιάμεσα αποτελέσματα».

Στόχος μας στο Eye Level είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας από μικρή ηλικία να έχουν αυτοπεποίθηση και να ακολουθούν τα όνειρά τους. Ολόψυχα θέλουμε να θέσουμε τα σωστά θεμέλια γνώσεων, για να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς στόχους τους στο μέλλον, χωρίς να αποτυγχάνουν σε δύσκολα θέματα ή να χρειάζονται επιπρόσθετο χρόνο για να ολοκληρώσουν όλα τα θέματα. Η ακρίβεια, η ταχύτητα και η κριτική σκέψη θα φέρουν υπεραπόδοση!

Η ομάδα του Eye Level εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που έδωσαν φέτος Πανελλήνιες!