μαθηματικά eyelevel athens Τα Μαθηματικά του Eye Level βελτιώνουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, εφόσον κατανοούνται από τα παιδιά (μαθητές) οι διάφορες μαθηματικές έννοιες βήμα προς βήμα.

 1. μαθηματικά - μαθηματικής έννοιες
 2. μαθηματικά - δομή ύλης
 3. μαθηματικά - φυλλάδια εργγασίας
 4. Βασικά Μαθηματικά για παιδιά - υλικό εκπαίδευσης
 5. Μαθηματικά online για παιδιά

Η πλατφόρμα Eye Level Μαθηματικών online είναι επιπρόσθετη του προγράμματος Βασικών Μαθηματικών και παρέχεται για τα επίπεδα 3-15 του αναλυτικού προγράμματος σπουδών. Είναι ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον με χρώματα και ασκήσεις που μαγεύουν κάθε παιδί!

Ο λόγος που προσφέρεται μόνο στα επίπεδα 3 έως 15 είναι γιατί σε αυτά δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις μαθηματικές πράξεις (πρόθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμός και διαίρεση). Μέσω της online πλατφόρμας θέλουμε οι μαθητές μας να κατανοήσουν, να εμπεδώσουν και να αποκτήσουν ευχέρεια και ακρίβεια στις μαθησιακές πράξεις.

Ένας μαθητής για να αποκτήσει κωδικό εισόδου στην πλατφόρμα πρέπει να έρχεται στο κέντρο μας - μία ή δύο φορές - την εβδομάδα και να παρακολουθεί το πρόγραμμα Μαθηματικών. Να είστε σίγουροι ότι τα Μαθηματικά του παιδιού σας θα βελτιωθούν θεαματικά με τον κατάλληλο συνδυασμό Online και Offline μάθησης.

Mastery of Math Learning - Γίνε αυτοδύναμος μαθητής στα Μαθηματικά μέσω της υβριδικής μεθόδου μάθησης online στο σπίτι και offline στο κέντρο Eye Level:

 • γίνε κάτοχος των μαθηματικων με συνδιασμο μαθησης online learning
 • ONLINE εκπαίδευση:
  - Eπανάληψη Βασικών Μαθηματικών.
  - Κίνητρα μάθησης μέσω του online προγράμματος.
  - Καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα με την χρήση αυτόματης βαθμολόγησης
  και συνεχόμενου συστήματος ανατροφοδότησης.
  - Συνδυαστικές δραστηριότητες παιχνιδιού και αριθμητικής.
  - Εύκολη πρόσβαση στα αρχεία μας.

  OFFLINE εκπαίδευση:
  - Ταυτόχρονη μάθηση υβριδικού τύπου online & offline (Βασικά Μαθηματικά και Μαθηματικά Κριτικής Σκέψης).
  - Διδασκαλία νέων μαθηματικών εννοιών.
  - Βελτίωση ικανοτήτας επίλυσης προβλημάτων με καινοτόμες μεθόδους και ποικίλο υποστηρικτικό υλικό.
  - Συστηματική αξιολόγηση.

Ο καινοτόμος τρόπος υβριδικής μάθησης συνδυάζει τη διδασκαλία μέσω της φυσικής παρουσίας του καθηγητή / δασκάλου στο κέντρο και μέσω του υπολογιστή στο σπίτι για επανάληψη και εμπέδωση της ύλης με τις επιπρόσθετες online ασκήσεις! Δοκιμάστε την τώρα!