ΚινέζικαΤο πρόγραμμα εκμάθησης Κινέζικων του Eye Level είναι ένα συστηματικό πρόγραμμα σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο, ώστε να διδάξει στους μαθητές τους 4 βασικούς τομείς χειρισμού μίας γλώσσας: ακοή, ομιλία, ανάγνωση και γραφή.

  1. Κινέζικα - κινέζικη αντίληψη eye level
  2. Κινέζικα - δομή ύλης
  3. Κινέζικα - βιβλία
  4.  Μαθήματα κινέζικων για παιδιά- διδακτικό υλικό
κινέζικα
  • διεύρυνση μελλοντικών ευκαιριών
  • κατανόηση κινέζικης κουλτούρας
  • ανάπτυξη του πνευματικού νου

Χαρακτηριστικά της εκμάθησης Κινέζικης γλώσσας - Eye Level Junior:

1. Συστηματική εκμάθηση – Εξάσκηση προφορικών.
To πρόγραμμα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο που  βοηθά τους μαθητές να εκφράζουν τις σκέψεις τους μέσα από ειδικά διαμορφωμένες συνομιλίες και συζητήσεις για συγκεκριμένα θέματα, οι οποίες βασίζονται σε δομημένες προτάσεις σύμφωνες με τα γραμματικά φαινόμενα.
2. Ικανότητα αυτοδύναμης μάθησης.
Το πρόγραμμα στηρίζεται στην αυτοδύναμη μάθηση, η οποία με τη σειρά της απογειώνει τα μαθησιακά αποτελέσματα. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει δομηθεί με τρόπο, ώστε οι μαθητές μιλούν, ακούν, διαβάζουν και γράφουν μόνοι τους και έτσι βελτιώνουν τις επιδόσεις τους.
3. Δημιουργικότητα – Εμπειρική Μάθηση.
Τα Κινέζικα του προγράμματος Eye level αυξάνουν την προσοχή, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και αυξάνουν την δημιουργικότητα του μαθητή μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων που συνδέουν το παιχνίδι με τη μάθηση.
4. Προφορά και Λεξιλόγιο Πεκίνου - Mandarin.
Η διδασκαλία είναι σύμφωνη με το λεξιλόγιο του Πεκίνου και το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών είναι εγκεκριμένο από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου του Πεκίνου.
5. Εκμάθηση Κινέζικου Πολιτισμού.
Με την εκμάθηση ποικίλων και χρήσιμων πληροφοριών για την κινεζική κουλτούρα μέσα από τις αντίστοιχες εικόνες, οι μαθητές μπορούν έμμεσα να μάθουν για την κινέζικο πολιτισμό και με αυτό τον τρόπο είναι σε θέση να εμπεδώσουν και στην πορεία μιλήσουν την κινέζικη γλώσσα!
ενημερωθειτε απο τους συμβούλους διδασκαλιας του Eyelevel
ενημερωθείτε τώρα

Eyelevel OLYMPIAD Popup