Η πιστοποίηση για την εκμάθηση αγγλικών είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για το βιογραφικό των μαθητών, αλλά και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Η ουσία βρίσκεται στην επιλογή της πιστοποίησης που θα ανοίξει τους μελλοντικούς ορίζοντες των παιδιών! Παρακάτω παραθέτουμε μερικές πληροφορίες για την διεθνούς φήμης πιστοποίηση IELTS:

Το IELTS (International English Language Testing System) αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερεςεξετάσεις αγγλικής γλώσσαςστον κόσμο· κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται πάνω από τρία εκατομμύρια εξετάσεις. Όταν γίνετε κάτοχος του IELTS μπορείτε να ζήσετε, να σπουδάσετε και να εργαστείτε σε όλον τον κόσμο.

Πάνω από10.000 οργανισμοί σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίωςαποδέχονται το IELTS για σκοπούς εκπαίδευσης, εργασίας και μετανάστευσης.

Οι εξετάσεις του IELTS είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αντιπροσωπεύουν τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε τα Αγγλικά στη ζωή στο εξωτερικό και μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες, θα εξεταστείτε στα κάτωθι: κατανόηση προφορικού λόγου, κατανόηση γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου και παραγωγή προφορικού λόγου με βαθμιαία βαθμολογική κλίμακα.

  • Πόσα είδη IELTS υπάρχουν;

Υπάρχουν δύο τύποι IELTS, το IELTS Academic που χρησιμοποιείται για ακαδημαϊκές σπουδές και το IELTS General Training που προορίζεται για γενική χρήση και μετοίκηση σε Αγγλόφωνες χώρες. Η ισχύς του πτυχίου διαρκεί 2 χρόνια.

  • Τι περιλαμβάνει η εξέταση;

Το test αποτελείται από 4 μέρη: listening, reading, writing, speaking. Η συνολική διάρκεια της εξέτασης είναι 160 λεπτά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα κορυφαία Ελληνικά πανεπιστήμια, Ιδιωτικά κολλέγια και Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και αρκετοί εργοδότες ιδιωτικού τομέα, καθώς και κυβερνητικοί φορείς (συμπεριλαμβανομένου του ΑΣΕΠ), αναγνωρίζουν τη βαθμολογία του IELTS ως έναν αξιόπιστο και έγκυρο δείκτη ικανότητας επικοινωνίας στα αγγλικά!

Τα Αγγλικά Eye Level είναι το θεμέλιο, η βάση για τη σωστή εκμάθηση Αγγλικών. Τo ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα του Eye level ενισχύει την εμπέδωση και κατανόηση της Αγγλικής γλώσσας. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στη φωνολογική επίγνωση, στα φωνητικά σύμβολα, στην αναγνώριση λέξεων, στην προφορική κατανόηση, στη γραφή καθώς και στην καλλιέργεια του προφορικού λόγου!